Resor

GLASTONBURY – Där jordens hjärtchakra finns

I Glastonbury finns The Abbey, The Chalice Well, The Tor, och inte minst The Glastonbury Zodiac. Närheten till Stonehenge och Avebury gör vistelsen än mer spännande!

The Sacred Sitessom finns i sydvästra England ger oförglömliga upplevelser. Vi hade nöjet att möta Sig Lonegren som berättade om labyrinters krafter, guidade oss på The Tor, The Abbey och The Chalice Well och instruerade oss i användandet av slagruta.

Framtida besök är tänkt och då återbesöker jag The Glastonbury Abbey där man får uppleva 2000 år av kristen historia och mysterier. Där finns även Kung Arturs legendariska begravningsplats! The Tor, som byggdes på 1300-talet är ett måste. Fynd visar att det på platsen har funnits tre kyrkor varav en från urgammal tid. The Chalice Well anses vara en helig källa. Det rödbruna vattnet har en konstant temperatur och har givit upphov till legender, främst att Joseph av Arimathea använde sig av källan för att skölja den bägare Kristus drack ur vid den sista måltiden.

Astrolog John Wadsworth, verksam i Glastonbury, erbjuder vandringar kring delar av The Glastonbury Zodiac. Detta bör finnas med på programmet!
Beroende på årstiden finns möjlighet att se Crop Circles. 
Busstur med guide till Stonehenge och Avebury går att ordna. Likaså turer till Tintagel med sin borg även den knuten till legenden om Kung Artur.

Är du intresserad av att delta på näst kommande resa till Glastonbury är du välkommen att kontakta mig: constellium@telia.com

Tidigare resor:

EGYPTEN – Sharm-el-Sheik

Resan till Egypten betydde en vecka av astrologi i en exotisk miljö- faktiskt en av de platser där astrologin en gång blomstrade. Bland annat red vi kameler, besökte marknaden i Sharm-el-Sheik och åkte på en utflykt till Santa Katarina klostret vid Sinai berget. Självklart badade och solade vi!

GREKLAND – Mt.Pelion: Chiron i horoskopet

Vi kommer att utforska all aspekter av den mytologiska Chiron: healer, lärare och mycket mer. Det astrologiska arbetet innefattar djuptolkning av Chirons betydelse i det egna horoskopet och hos dem som burit fram Chirons budskap.
Vi flyger till Sten och tar tåget till Volos på Grekiska fastlandet. Från Volos åker till Horefto. Vi bor i luftkonditionerade lägenheter på gäshuset To Kalivi, inom gångavstånd till havet.  Tid kommer att finnas till promenader i den närliggande naturen, bad och en dagstur till Volos eller Zagora.

Kommentarer inaktiverade.