Beställ horoskop-tolkningar

Horoskop-tolkningar

Horoskop


Ett horoskop ställt för just dig!
När och var du föddes berättar om din speciella resa här på jorden. Du är en andlig varelse som har inkarnerat för att växa och utvecklas. Horoskopet berättar hur du gör detta. Vilka gåvor har du tagit med dig? Vilka utmaningar söker du dig till? Och inte minst – var du nu befinner dig på din resa genom livet. 

Du är välkommen att höra av Dig till mig om Du vill ha Ditt födelse- års- eller relationshoroskop tolkat, vilka är de vanligaste horoskopen som ställs. Utöver dessa finns en mängd andra sätt att genom ett horoskop se på livet och dess övergripande mening. Det finns drakoniska horoskop (baserade på Noderna dvs själens syfte och din livsuppgift), konceptionshoroskop (befruktningen), elektionella (att välja rätt tidpunkt), horära (besvara en speciell fråga), osv. Jag arbetar med samtliga.

Konsultationer

En konsultation tar 60-75 minuter, pris 1400 kr. Vi kan ses personligen, FaceTime, WhatsApp eller Zoom. Du kan även få din tolkning i en ljudfil som mejlas till dig. Det är bara att klicka på filen och lyssna.
Skriven tolkning på 4 A-4 sidor 1900:-

Födelsehoroskop
Är det första gången du får ett horoskop ställt rekommenderar jag ett födelsehoroskop (kallas också natal, radix). Om du vill inkluderar jag i tolkningen de inflytanden som finns i nuläget och det närmaste året. För att ställa ett födelsehoroskop behöver jag datum, exakt klockslag och plats för födelsen.

Årshoroskop
Vill du fokusera enbart på det närmaste året kan du beställa ett årshoroskop. 
Du får gärna ha önskemål om specifika frågor som intresserar dig – allt ifrån din ekonomi, dina relationer till din andliga utveckling!

Partnerhoroskop
Ditt eget horoskop i jämförelse med någon annans, pris 1500 kr.

Tarot
I samband med en horoskoptolkning kan jag, om du önskar, komplettera tolkningen med tarotkortens symbolik.

Varmt välkommen!
Kerstin
tel. 070-2199224
constellium@telia.com

Kommentarer inaktiverade.